Καλέστε μας: 210 417 3892

  • Home
  • Εγγραφές για τις τάξεις μας

Εγγραφές για τις τάξεις μας

Η εκπαίδευση του παιδιού σας έχει τεράστια σημασία. Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαηλιού σας προσκαλούν να αξιολογήσετε τα σχολεία μας πριν κάνετε αίτηση για εγγραφή.

Σας παροτρύνουμε να επισκεφτείτε τις εγκαταστάσεις μας της οδού Καραϊσκου, οδού Βενιζέλου, της Νίκαιας ή της Γλυφάδας όπου μπορείτε να δείτε από κοντά τις αίθουσες διδασκαλίας, να γνωρίσετε τους καθηγητές, και να έχετε κάποια συνάντηση με τους διευθυντές των κτιρίων ή την Γενική Διεύθυνση.

Για να κανονίσετε επίσκεψη στο σχολείο που σας ενδιαφέρει, και συνάντηση με τον αντίστοιχο διευθυντή, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε.

Θα είναι ιδιαίτερη χαρά να σας ξεναγήσουμε στους χώρους μας, να απαντήσουμε σε ερωτήσεις σας, και να σας βοηθήσουμε με την διαδικασία εγγραφής.

 

 

 

Παπαηλίου Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαηλιού έχουν μια μακροχρόνια ιστορία στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Ιδρύθηκαν στις αρχές του 1955 και από τότε αποτελούν ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το μορφωτικό επίπεδο των διδασκόντων και των διδασκομένων μας είναι πολύ υψηλό. Αυτό οφείλεται τόσο στα ακαδημαϊκά προσόντα των καθηγητών μας όσο και στην οργανωτική δομή του σχολείου. Το σχολείο μας εξειδικεύεται στην διδασκαλία των Αγγλικών και Γαλλικών.