Καλέστε μας: 210 417 3892

Καλό Καλοκαίρι 2022

Ήρθε η ώρα για λίγη ξεκούραση, βαθιές ανάσες ανανέωσης και ξέγνοιαστες στιγμές με τους αγαπημένους μας που τόσο έχουμε ανάγκη. Μετά από τόσες και τόσες αρνητικές συγκυρίες και σκληρή δουλειά που έφερε  σε όλους  μας  τα  εκπληκτικά  αποτελέσματα των  παιδιών  μας 

(100% επιτυχία σε όλους τους φορείς πιστοποίησης γλωσσομάθειας) αισθανόμαστε κουρασμένοι αλλά και δικαιωμένοι. Δεν μας πτοούν οι αντιξοότητες  και  οι δυσκολίες  μας  κάνουν πιο δυνατούς. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή ξεκούραση και αποτοξίνωση για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε γεροί και δυνατοί για μια πιο δυναμική επανεκκίνηση τον Σεπτέμβρη. 

Καλές διακοπές!

Παπαηλίου Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαηλιού έχουν μια μακροχρόνια ιστορία στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Ιδρύθηκαν στις αρχές του 1955 και από τότε αποτελούν ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το μορφωτικό επίπεδο των διδασκόντων και των διδασκομένων μας είναι πολύ υψηλό. Αυτό οφείλεται τόσο στα ακαδημαϊκά προσόντα των καθηγητών μας όσο και στην οργανωτική δομή του σχολείου. Το σχολείο μας εξειδικεύεται στην διδασκαλία των Αγγλικών και Γαλλικών.