Καλέστε μας: 210 417 3892

Περιοδικό Notions

Καλώς ήρθατε στο NOTIONS...

Το περιοδικό Notions κυκλοφορήθηκε για πρώτη φορά την άνοιξη του 1988 και αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των σχολικών μας δραστηριοτήτων. Το περιοδικό μας διανέμεται δωρεάν κάθε άνοιξη σε περίπου 2.000 αντίτυπα και το αναγνωστικό του κοινό αποτελείται από μια ευρεία βάση που ξεκινάει από τους απόφοιτους και σπουδαστές μας και επεκτείνεται σε μαθητές σχολείων, φοιτητές ανωτάτων σχολών, δασκάλους, διευθυντές σπουδών και επαγγελματίες του χώρου. Επίσης, το περιοδικό διανέμεται σε σχολεία, εκδοτικούς οίκους, φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης, εξεταστικά κέντρα και βιβλιοπωλεία του Πειραιά και της Αθήνας.

Ο πρωταρχικός του στόχος είναι να ενθαρρύνει τους μαθητές να γίνουν δημιουργικοί και παραγωγικοί στον γραπτό λόγο καθώς η δημοσίευση των εργασιών τους στο περιοδικό αποτελεί ισχυρό κίνητρο για να ασχοληθούν σοβαρά με το γράψιμο. Στο περιοδικό μπορεί κανείς να βρει εκθέσεις από όλα τα επίπεδα του Ρωσικού, Ισπανικού, Γερμανικού, Γαλλικού καθώς και φυσικά Αγγλικού Τμήματος, άρθρα καθηγητών, συνεντεύξεις από προσωπικότητες, τα νέα του σχολείου, οδηγό σπουδών, και πολλά άλλα.

Εάν θα θέλατε να σας αποσταλεί ένα τεύχος δωρεάν παρακαλούμε επικοινωνήστε με κάποιο από τα σχολεία μας, είτε τηλεφωνικά, είτε με e-mail.

Ο αρχισυντάκτης

Δρ Αριστείδης Παναγιώτου

Διευθυντής Σπουδών


Παπαηλίου Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαηλιού έχουν μια μακροχρόνια ιστορία στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Ιδρύθηκαν στις αρχές του 1955 και από τότε αποτελούν ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το μορφωτικό επίπεδο των διδασκόντων και των διδασκομένων μας είναι πολύ υψηλό. Αυτό οφείλεται τόσο στα ακαδημαϊκά προσόντα των καθηγητών μας όσο και στην οργανωτική δομή του σχολείου. Το σχολείο μας εξειδικεύεται στην διδασκαλία των Αγγλικών και Γαλλικών.