Καλέστε μας: 210 417 3892

Juniors - Αγγλικά

Γιατί να κάνω τα επίπεδα “Juniors” στις σχολές Παπαηλιού;

Τα επίπεδα “Juniors”, Junior A’ (Πρώτη Προκαταρκτική) και Junior B’ (Δευτέρα προκαταρκτική) απευθύνονται σε παιδιά επτά έως εννέα ετών και είναι τα δύο πρώτα επίπεδα εκμάθησης της αγγλικής γλώσσας.

Στο σχολείο μας, τα επίπεδα “Juniors” θεωρούνται θεμελιώδη, καθώς αποτελούν την αρχή κι, επομένως, τη βάση της εκμάθησης των αγγλικών.

Στις σχολές Παπαηλιού, η διδασκαλία των Junior A’ & Junior B’ δεν εξαντλείται στην εκμάθηση  του αγγλικού αλφαβήτου, βασικού λεξιλογίου και τραγουδιών, αλλά τα παιδιά μαθαίνουν πραγματική γλώσσα, μιλώντας και γράφοντας, ήδη από τα μέσα της πρώτης τάξης με τρόπο και σε βαθμό που εντυπωσιάζει χρησιμοποιώντας και βιωματικές μεθόδους εκμάθησης. . 

Pr2 Papaeliou

Διαμόρφωση της ύλης.

 Στο σχολείο μας δεν αρκούμαστε στο εκάστοτε βιβλίο που τα παιδιά ούτως ή άλλως έχουν, αλλά οι ομάδες καθηγητών  μας διαμορφώνουν με σχολαστικότητα και ενθουσιασμό επιπλέον υλικό, tests, ασκήσεις, εκπαιδευτικά παιχνίδια και θέματα παραγράφων- εκθέσεων,  ώστε να βοηθάμε τους μαθητές μας να καλλιεργούν τις δεξιότητες και τα ταλέντα τους σταδιακά και συστηματικά και για να καταφέρουμε κάτι που αρχικά φαίνεται απίθανο : την παραγωγή γραπτού και προφορικού λόγου από τόσο νωρίς.

Στόχοι των επιπέδων Juniors.

Οι βασικοί στόχοι των Junior A’ και Junior B’ είναι τρεις:

Πρώτον,  να καταστήσουν τους μαθητές ανεξάρτητους και αυτάρκεις, ώστε να μπορούν να αντεπεξέρχονται με ευκολία στις απαιτήσεις της μαθητικής τους ζωής σε οποιαδήποτε χώρο μάθησης  και σε οποιοδήποτε επίπεδο. 

Δεύτερον, να προετοιμάσουν τους μαθητές για τα επίπεδα “senior” με τέτοιο τρόπο ώστε η μετάβασή τους στις «κανονικές» τάξεις να αποτελέσει τη φυσική συνέχεια των σπουδών τους χωρίς άγχος και δυσκολίες.  

Τρίτον, να αγαπήσουν τη γλώσσα νιώθοντας ότι κάνουν κάτι σημαντικό και ευχάριστο ταυτόχρονα.

Επαφή με τους γονείς.

Η επαφή καθηγητών και γονέων θεωρείται απαραίτητη και, γι’ αυτό το λόγο, υπάρχουν προκαθορισμένες συναντήσεις ώστε να υπάρχει αμοιβαία ενημέρωση για τις ανάγκες ή τις πιθανές δυσκολίες που αντιμετωπίζει κάποιος από τους μαθητές μας. Μαζί βοηθάμε τα παιδιά μας καλύτερα.

Η ομάδα καθηγητών των επιπέδων Juniors σας περιμένει με χαρά και λαχτάρα, ώστε να οδηγήσουμε μαζί τα παιδιά μας, με σωστό τρόπο,  στον υπέροχο κόσμο της αγγλικής γλώσσας που θα τα συντροφεύει σε κάθε βήμα της ζωής τους.

Υπεύθυνος επιπέδου,

Γιάννης Χαρίτος

JCharitos

Ο κ. Χαρίτος διδάσκει στο σχολείο μας από το 2008 και ανέλαβε το συντονισμό (co- ordination) και τη διαμόρφωση της ύλης των επιπέδων Junior το 2017.

Σπούδασε Κοινωνική Θεολογία και παράλληλα αφιερώθηκε στη μελέτη ξένων γλωσσών και συγκεκριμένα της Αγγλικής και της Ισπανικής.  

Σε αυτόν τον τομέα πήρε το πτυχίο του στις «Εφαρμοσμένες Γλώσσες και Μετάφραση» (BA in Applied Languages and Translation) και μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στην «Εφαρμοσμένη Μετάφραση» (ΜΑ in Applied Translation Studies).

received 2971669573109332

Η κα Λυδία Σιέμου διδάσκει από το 2001. Έχει ολοκληρώσει τις σπουδές της στην Ελληνοαμερικανική Ένωση (Hellenic American Union) και είναι κάτοχος του πτυχίου  μεθοδολογίας  Advanced Methodology in Teaching English. Επίσης έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια σχετικά με τη διδασκαλία της Αγγλικής γλώσσας με ειδίκευση στους μικρούς μαθητές. Ταυτόχρονα παρακολουθεί μαθήματα στο Ε.Α.Π. στον τομέα Ευρωπαϊκών Σπουδών.

Παπαηλίου Κέντρα Ξένων Γλωσσών

Τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Παπαηλιού έχουν μια μακροχρόνια ιστορία στον χώρο της ξενόγλωσσης εκπαίδευσης. Ιδρύθηκαν στις αρχές του 1955 και από τότε αποτελούν ένα από τα κορυφαία εκπαιδευτικά ιδρύματα. Το μορφωτικό επίπεδο των διδασκόντων και των διδασκομένων μας είναι πολύ υψηλό. Αυτό οφείλεται τόσο στα ακαδημαϊκά προσόντα των καθηγητών μας όσο και στην οργανωτική δομή του σχολείου. Το σχολείο μας εξειδικεύεται στην διδασκαλία των Αγγλικών και Γαλλικών.